Safeguard

Brannservice AS

SAFEGUARD

OM SAFEGUARD:

SAFEGUARD brannslokkesystem for beskyttelse mot brann i storkjøkken er et høykvalitets system. For en sikker beskyttelse av brannfarlige områder er dette slokkesystemet spesielt produsert med 30 års erfaring, pre-utviklet, designet for nettopp å dekke dette behov, et nøye forberedt prosjekt og i henhold til standarder.

SAFEGUARD er et meget effektivt og fleksibelt slokkesystem som dekker alle mulige brannfeller i et storkjøkken. Det er lagt stor vekt på at systemet spesielt tar for seg de steder hvor brann kan utvikle seg fort, så som i frityrkoker og i ventilasjonskanalen.

TILPASSET ALLE STØRRELSER AV KJØKKEN:

SAFEGUARD er utrolig fleksibelt og tilpasse alle kjøkkenløsninger og størrelser! Les mer om safeguards størrelser her!

FORSIKRINGSSELSKAPENES KRAV SKJERPES!

Les mer om forsikring her!

 

MONTERING og VEDLIKEHOLD:

SAFEGUARD er enkelt å montere og å vedlikeholde. Sertifiserte montører utfører montasje etter rettningslinjer i henhold til standarden. Les mer om montering og vedlikehold her!

SLOKKEVÆSKE:

SAFEGUARD benytter Guardex, en effektiv slokkevæske produsert i Tyskland. Den er nettopp tillvirket for denne type branner og slokkeanlegg

Lurer du på noe rundt automatisk slukking og Safeguard? Kontakt oss!

Trenger du hjelp til brannsikkerhet?

Våre høyt kvalifiserte ansatte står til enhver tid til tjeneste med både veiledning og råd.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle