Om oss

Om oss

Brannservice AS

Brannservice AS, er etterkommeren av et av landets eldste selskaper innen branntekniske spørsmål, samt levering av brannteknisk utstyr til firma og private. Våre høyt kvalifiserte ansatte står til enhver tid til tjeneste med både veiledning og råd. Vi har over 20 års erfaring som kommer aller våre kunder til gode. 

Vi kjenner regelverk og er spesialisert på leveranser som dekker gjellende regelverk både for varsling, skilting og slukking innenfor brannvern.

Vi er en liten bedrift, som gjør at vi kommer i god kontakt med alle våre kunder, og da ikke minst at alle kunder føler seg godt ivaretatt. Vil du sikre din arbeidsplass, borettslag, båt, campingplass eller hjemmet ditt? Vi står alltid klare for å hjelpe deg!

  • Vi er medlem av Branntekniskforening
  • Vi er etterkommerne av det som var Norges eldste firma innen brannvern, og vi vil fortsette å videreføre den gode servicen som vi har utført i over 50 år.
  • Vi er registrert som kompetent virksomhet av «Rådet for vedlikehold av brannslokkemateriell» (RVB)
  • Vi tilbyr alle typer brannslukkere, røykvarslere, rømningsstiger, kontroll av manuelt slukkeutstyr, branntetting, brannøvelser, rømningsøvelser, kurs i varmearbeider samt kurs i NS-3910.
  • Rømningsplaner for både private og bedrifter

Trenger du hjelp til brannsikkerhet?

Våre høyt kvalifiserte ansatte står til enhver tid til tjeneste med både veiledning og råd.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle