Brannøvelse/opplæring

Brannservice AS

Varsle-Slokke-Redde

Dette er ord som går igjen på ulike branninstrukser. Instruksene har liten betydning dersom en ikke har øvd på hva dette faktisk betyr i praksis. Dersom en brann oppdages tidlig nok kan konsekvensene reduseres betraktelig hvis den som oppdager brannen vet hvordan en skal reagere. På grunn av knapphet i tid er ikke kunnskap alene alltid tilstrekkelig, dersom en ikke vet hvordan hjelpemidler benyttes og hvor de er lokalisert. Derfor vil en brannøvelse være en effektiv måte å sørge for at du har den nødvendige kompetansen til å kunne trygge deg selv og de rundt deg. Våre erfaringer er at en vil kunne reagere mye raskere og riktigere dersom en er forberedt på en situasjon enn om en er totalt uforberedt. Vi skreddersyr brannøvelser for ulike virksomheter, bygg, og ønsker. Vi vil sørge for at du kan lokalisere dine hjelpemidler, og at du får en praktisk gjennomføring i hvordan du håndterer ulike slokkeutstyr. Har du kunnskapen som skal til for å avverge en situasjon, og trygge deg selv? Øvelse gjør mester gjelder også her, derfor anbefaler vi å avholde en brannøvelse årlig som et minimum.

Tilpasset dine behov

Våre instruktører lager opplegg som passer deres bedrifts behov.

Kontakt oss på telefonnummer 92856789 eller bruk vårt kontaktskjema.

 

Brannteori og Rømningsøvelse:

 

Vi gir ansatte kompetanse til å forebygge brann (som primært oppstår som følge av menneskelig svikt).

Forstår medarbeidere hvilke potensielle brannkilder som finnes i egen virksomhet, så får bedriften en betydelig forebyggende kraft gjennom sikkerhetsbevisste medarbeidere.

Skulle det likevel oppstå brann (ofte oppdaget i startfasen) gir opplæringen de ansatte kunnskap om mulig bruk av de første sekunder til å slokke brannen. Er tidspunkt for egen brannslokking passert, lærer de å evakuere på en avtalt og trygg måte og sørger for de beste forhold for brannvesen og andre nødetater som er på vei for å ta over redningsarbeidet.

Rømningsøvelser kan med fordel gjennomføres med bruk av røykmaskin for å trene realistisk i egne lokaler.

Bilde av brann - Brannservice AS Oslo - Brannvern
Bilde av menn som slukker brann - Brannservice AS Oslo - Brannvern
Vi kan brannsikkerhet! Kontakt oss for hvordan vi kan hjelpe deg!

Trenger du hjelp til brannsikkerhet?

Våre høyt kvalifiserte ansatte står til enhver tid til tjeneste med både veiledning og råd.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle