Brannslukkere

Brannservice AS

Skumslokker

Presto skumslokkere produsert for å møte  AB branner og brukes i kontorer, verksteder, fabrikker, offentlige bygninger, låver, boliger, etc. De kommer i forskjellige størrelser og brannklasser. Brannen er oppgitt på brannslukningsapparates etiketten og følg SS-EN3.

Vi er forpliktet til at våre produkter var så miljøvennlig som mulig. En del av vårt fokus i de senere årene har vært å begrense de miljømessige konsekvensene av slukkemiddel som vi bruker.

Brannservice AS

Pulverslukker

Pulverapparatene er fylt med ABC* pulver og er  den mest allsidige av brannslukningsapparat. Som  kan brukes for slokking av nesten alle typer branner. Eksempler på bruksområder: boliger, biler, båter, og bransjer.

Siden pulveret ikke leder strøm, er disse brannslukkere trygt å bruke på elektrisk utstyr opp til 1000V. Pulveret er frostsikker og tåler fra -30 ° til +60 ° C.

Brannservice AS

Co2 slokker

Apparat med CO2 som slokkemiddel er beregnet for slokking av brann i væsker, gasser og elektrisk utstyr. Dette er et rent slokkemiddel, som gjør at disse brannslukkere er spesielt egnet for bruk i miljøer som kjøkken, laboratorier, finmekanikk bransjer, datamaskiner og elektrisk utstyr.

CO2 brann slokkningsapparater tåler minusgrader og kan plasseres både innendørs og utendørs. Fordi CO2 ikke leder strøm, er det trygt å bruke på elektriske anlegg opp til 1000V.

Brannservice AS

Slukker for frityr

Frityr brannslokker slokker brann i matfett, frityr, men også branner i papir, tøy og andre fibermaterialer. Brannsluknings apparat er egnet for ethvert kjøkken der det er frityrgryter og stekepanner eller annet utstyr der store mengder fett stede.

Husk at vi kan levere alle typer brannslukkere på forespørsel dersom dette er ønskelig

Trenger du hjelp til brannsikkerhet?

Våre høyt kvalifiserte ansatte står til enhver tid til tjeneste med både veiledning og råd.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle